Шевченківська Весна 2013

Шевченківська Весна - це міжнародна наукова міждисциплінарна конференція студентів, аспірантів та молодих вчених, яка проводиться щороку в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка Науковим товариством студентів та аспірантів.

Організаційний комітет 11-ї ШВ запрошує Вас взяти участь в конференції, яка відбудеться 18-22 Березня 2013 року. Конференція триватиме 5 днів та окрім наукової програми міститиме достатню кількість культурних заходів: вітальний прийом, гостьова та завершальна вечірки, прогулянки по місту.

Загальна кількість учасників буде обрана серед бажаючих, котрі подали заявки на участь, програмним комітетом, до складу якого входитимуть компетентні викладачі та професори. Секційні засідання будуть проходити в форматі доповідей, хоча можливий варіант круглого столу, залежно від кількості поданих робіт та їх тематики. Реєстрація проходить в електронній формі (відповідний розділ сайту). Після закінчення дедлайну реєстрації – 3 березня , впродовж одного тижня буде надіслано запрошення/підтвердження участі в конференції. Після чого Вам потрібно буде сплатити організаційний внесок.

До початку роботи конференції планується опублікувати збірник тез доповідей учасників.

Офіційними мовами конференції є англійська, українська та російська, хоча подача заявок здійснюється виключно англійською мовою. Робоча мова на секційних засіданнях буде обрана так, щоб задовольнити усіх присутніх.

Ми хочемо звернути Вашу увагу на міждисциплінарний акцент конференції. Нинішній світ формує все нові й нові завдання для людства, зумовлені глобалізаційними процесами, розвитком нових технологій; дуже важливо мати широкі світоглядні позиції. Ми маємо за мету надати можливість молодим науковцям обмінятись досвідом, думками та підходами для забезпечення основи нашого майбутнього.

В рамках ШВ 2013 проходитимуть чотири конференції-сателіти з економіки (Завантажити інформаційний лист), міжнародних відносин, біології та географії. Якщо ви маєте бажання прийняти участь в цих конференціях, будь-ласка відвідайте їхні сторінки для додаткової інформації.

  • Вконтакте
  • Facebook

Пошук на сайті: