Співвідношення буття, небуття та порожнечі в буддійській онтології

71 засідання Семінару дослідників східних філософій відбудеться 26 листопада 2013 року, традиційно з 16:00 години, на базі Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України (к. 327).
Семінар проводить відділ історії зарубіжної філософії, сектор історії східної філософії.
Цього разу темою семінару заявлено "Співвідношення буття, небуття та порожнечі в буддійській онтології".
Доповідач: Анастасія Стрелкова, кандидат філософських наук, науковий співробітник Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАНУ.
Запрошуються усі зацікавлені!

 

Оригінальна інформація доступна за наступними посиланнями: http://community.livejournal.com/ukr_asia_philoshttp://www.facebook.com/OrientalPhilosophiesSeminarKyivUkraine

Трансфертне ціноутворення: світовий досвід та реалії в Україні. Презентація провідних експертів КПМГ в Україні

15 жовтня 2013 року в КНУ імені Т.Г. Шевченка відбудеться зустріч "Трансфертне ціноутворення: світовий досвід та реалії в Україні. Презентація провідних експертів КПМГ в Україні".

Подробиці: завантажити інформаційний лист.

Віровчення Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів

6 березня 2013 р. в гуманітарному корпусі НПУ ім. М.П. Драгоманова (ауд. 15.5) за адресою Київ, вул. Тургенівська 8/14 з ініциативи та за сприянням Молодіжної асоціації релігієзнавців відбудеться лекція вчителя семінарії Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів Володимира Денщикова на тему "Віровчення Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів".
Початок лекції о 12:30.
Джерело інформації офіційний сайт Молодіжної асоціації релігієзнавців

Лекції в рамках міні-курсу Шауля Штампфера

Запрошуємо вас відвідати лекції в рамках міні-курсу Шауля Штампфера, професора Єврейського університету в Єрусалимі, що відбудуться в НаУКМА з 6 по 13 лютого.
Завантажити афіши:
Stampfer_mini-course_poster.pdf
Stampfer_public_lecture_poster.pdf

Екскурсія до Київського Українського Храму Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів

mormons10list2012Запрошуємо на екскурсію до Київського Українського Храму Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів!!!
Зустрічаємось 10 листопада об 11:30 біля храму. Добиратись до храму від ст. метро Васильківська, Голосіїівська, Академмістечко, Виставковий центр чи Іподром. Від будь-якої з цих станцій сідати на маршрутку 56Д чи 777 або автобус 56. Їхати до зупинки "Південна Борщагівка".

Мормони: хто вони?

mormony 10 10 12Кафедра культурології НПУ імені М.П. Драгоманова та МГО "Молодіжна асоціація релігієзнавців" проводять зустріч з представниками Церкви Ісуса Христа Святих останніх днів на тему: "Мормони: хто вони?"
Дата: 10 жовтня 2012 року.
Час: початок о 12:30.
Місце: Гуманітарний корпус НПУ імені М.П. Драгоманова, вул. Тургенівська 8/14, Ауд.3-4

Скачати інформаційний лист

Мова науки

Мова науки. Бесіда з доктором історичних наук, керівником Науково-навчального центру антикознавства ІВКА РДГУ Ніною Брагінською. Частина 1

Перший християнський князь

Запрошуємо Вас 7 жовтня о 17 год в Церкву Святого Миколая на Аскольдовій могилі на першу зустріч в рамках освітньо-музичного циклу "Перший християнський князь", спільного проекту Інституту філософської освіти і науки та Інституту мистецтв НПУ ім. М.П. Драгоманова.
Детальніше про захід

 

Відкрита лекція Томаша Галіка

17 вересня 2012 року (м. Львів, Україна) відбудеться відкрита лекція монсеньйора габілітованого доктора Томаша Галіка. Тема лекції: «Духовність у наш час»

Завантажити інформаційний лист

Лекцій з соціології та антропології релігії

18-28 вересня 2012 року на факультеті філософії Вищої школи економіки (м. Москва, Росія) професор Університету м. Вроцлава (Польща) Енджі Моравецький (Jędrzej Morawiecki) прочитає курс лекцій з соціології та антропології релігії.

Детальна інформація – тут: http://phil.hse.ru/announcements/60509810.html  

Розмова про знання і розуміння

Сергій Петрович Капіца «Розмова про знання і розуміння»

Дивись видео тут: 

Пошук на сайті: