Проблеми утвердження та перспективи розвитку української державності, нації та духовності: історія та сучасність

З 14 по 15 листопада на базі Карпатського університету імені Августина Волошина та Ужгородської української богословської академії імені Кирила і Мефодія відбудеться міжнародна науково-практична конференція «Проблеми утвердження та перспективи розвитку української державності, нації та духовності: історія та сучасність», приурочена до 1025-річчя утвердження християнства на державному рівні Русі-України як духовно-історичного етапу розвитку українського Православ'я.

Завантажити інформаційне повідомлення

Завантажити форму заявки

Андріївські читання" за темою "Аксіологічна місія християнства на Русі: здобутки та втрати сучасників

Запорізька єпархія Української православної церкви та Класичний приватний університет запрошують науковців, духовенство, представників органів державної влади та місцевого самоврядування, віруючих і всіх небайдужих взяти участь у ІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції "Андріївські читання" за темою "Аксіологічна місія християнства на Русі: здобутки та втрати сучасників", що відбудеться з нагоди 1025-річча Хрещення Русі.
Конференція проходитиме 13 грудня 2013 року у Запоріжжі. Кінцевий строк подачі заявки - 15 листопада поточного року.

Детальну інформацію і умови участі дивіться у доданому файлі.

Філософія: нове покоління. Досвід та його інтерпретації

Кафедра філософії та релігієзнавства НаУ «Києво-Могилянська академія» проводить для студентів і аспірантів ІХ студентсько-аспірантську міждисциплінарну конференцію «Філософія: нове покоління. Досвід та його інтерпретації», що відбудеться 20-21 березня 2014 року в НаУКМА.

Завантажити інформаційний лист

Християнські цінності в системі освіти: теорія, традиція, практика

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини проводить Всеукраїнську науково-практичну конференцію "Християнські цінності в системі освіти: теорія, традиція, практика".

Завантажити інформаційне повідомлення

LXIX Семінар дослідників східних філософій

24 вересня 2013 року о 16 годині в Інституті філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України (м. Київ) відбудеться чергове засідання семінару дослідників східних філософій, присвячене темі "Східна філософія у сучасній філософській науці й освіті в Україні". У роботі семінару візьмуть участь наукові співробітники сектору історії східної філософії Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАНУ, викладачі Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, Національного університету «Києво-Могилянська академія», Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова.

Офіційні сторінки проекту:
http://community.livejournal.com/ukr_asia_philos
http://www.facebook.com/OrientalPhilosophiesSeminarKyivUkraine

Фундаментальні та прикладні проблеми геополітики, міжнародних відносин, державної безпеки. США, НАТО та Євросоюз - проблеми безпеки країн СНД, Європи, Азії та Африки

24-25 жовтня 2013 року в Санкт-Петербурзі відбудеться VII міжнародна науково-практична конференція "Фундаментальні та прикладні проблеми геополітики, міжнародних відносин, державної безпеки. США, НАТО та Євросоюз - проблеми безпеки країн СНД, Європи, Азії та Африки".
Більш детальна інформація на сайті

Пошук на сайті: