Соціальна думка Митрополита Андрея Шептицького: місце християнських цінностей у побудові справедливого ладу

Інститут релігії та суспільства Українського Католицького Університету оголошує набір на навчання у літній школі «Соціальна думка Митрополита Андрея Шептицького: місце християнських цінностей у побудові справедливого ладу» з 23 по 30 червня 2013 року.
Подробиці за посиланням

Етнічність у діаспорних спільнотах

26 березня 2013 року на базі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича буде проведено п'яте засідання Наукової етносоціологічної школи професора Володимира Євтуха на тему: "Етнічність у діаспорних спільнотах".
За подробицями звертатися на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

NYI Літня Школа

NYI Літня Школа оголошує 11 щорічну сесію Нью-Йоркського - Санкт-Петербурзького Інституту Лінгвістики, Пізнання та Культури (NYI XI), який буде проходити з 15 липня по 2 серпня 2013 року в Санкт-Петербурзькому Державному Університеті.
Подробиці за посиланням

Етичний вимір громадянської позиції: дія, страх та мужність (2012)

Кафедра філософії Українського Католицького Університету запрошує до участі у школі студентів, аспірантів, молодих науковців та політиків, управлінців органів місцевого самоврядування, лідерів громадських, релігійних та студентських організацій

 

Пошук на сайті: