Сакральний простір вайшнавізму

Центр релігієзнавчих досліджень та міжнародних духовних стосунків спільно з кафедрою філософії та основ загальногуманітарного знання філософського факультету Одеського національного університету імені І.І. Мечнікова організовують ІІ Міжнародну культурно-ознайомлювальну поїздку "Сакральний простір вайшнавізму", яка відбудеться в період з 25 січня по 8 лютого 2014 року.
Мета полягає в створенні загального комунікаційного простору між дослідниками вайшнавізму і отримання більш глибоких знань про цю традицію, включаючи її вчення, практику, історію і сучасні тенденції розвитку.
Заходи проходитимуть в різних містах Індії. Всі затрати за рахунок учасників, плюс 10 % від них вносяться в організаційний внесок.
Для участі необхідно до 25 жовтня надіслати заявку в аплікаційній формі, що додадється.
Завантажити інформаційний лист

Дистанційна магістерська програма екуменічних наук

Інститут Екуменічних Студій Українського католицького університету оголошує набір на дистанційну магістерську програму екуменічних наук.
Програма започаткована у 2006 році Українським Католицьким Університетом і пропонує такі спеціалізації як християнська етика, журналістика (з поглибленим викладанням релігійних дисциплін), а також існує можливість обрати окремі курси.
Після закінчення Програми студенти отримують диплом Магістра екуменічних наук, виданий Українським Католицьким Університетом.
КОНТАКТНІ АДРЕСИ: Інститут Екуменічних Студій, Український Католицький Університет, 79011 Львів, вул. Іларіона Свєнціцького, 17, кімната 433/428, Тел: 032 240 99 44 внутр. 276, 273, 191, Факс: 032 240 99 50
Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Філософський факультет Санкт-Петербурзького державного університету запрошує на навчання в магістратурі

Філософський факультет Санкт-Петербурзького державного університету запрошує на навчання в магістратурі за спеціальністю "Культурологія" за напрямками "Міфодизайн соціокультурної реальності" та "Російська культура".
Деталі: завантажити інформаційні листи "Мифодизайн социокультурной реальности" та "Русская культура".

Магістерська програма зі спеціальності "Юдаїка"

Національний університет «Києво-Могилянська академія» і ВААД України оголошують про початок розгляду попередніх заявок від охочих вступати на маґістерську програму зі спеціальності "Юдаїка" в 2013 році.
За детальнішою інформацією та анкетою вступника звертатись за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Створення та управління власним бізнесом на території ЄС на прикладі Польщі

В рамках проекту BusinessWeek-2013 розпочато набір учасників стажування"Створення та управління власним бізнесом на території ЄС на прикладі Польщі".
Мета стажування: набуття практичних знань та формування навичок, необхідних для прийняття рішення стосовно започаткування та ведення власного бізнесу на території ЄС з використанням можливостей та підтримки Академічних Інкубаторів Підприємництва.
Тривалість стажування: 6 днів (8-13 квітня 2013 року), м.Краків, Польща.
Для участі в проекті необхідно надіслати заповнену реєстраційну анкету на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з приміткою "krakow_bw" до 12 березня 2013 року включно.

Завантажити інформаційний лист
Завантажити анкету кандидата

Щорічна стипендіальна програма місячного проживання і дослідження у Львові

Центр міської історії запрошує подавати заявки на щорічну стипендіальну програму місячного проживання і дослідження у Львові.
Приймаються заявки на дослідження, які присвячені широкій інтерпретації міської історії як дисципліни, де перетинаються різноманітні підходи гуманітарних та суспільних наук. Проекти можуть включати "традиційний" архівний пошук, усну історію, етнографічну чи соціологічну методології.
Просимо надсилати заявки на електронну адресу академічного координатора Центру др. Ірини Мацевко (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ) до 10 березня 2013 р.

Завантажити інформаційний лист

Конкурс на отримання стипендій ім. Лейна Кіркланда в 2013/2014 навчальному році

Польсько-Американський Фонд Свободи (Спонсор програми) і Польсько-Американська Коміссія Фулбрайта (Адміністратор програми) оголошує відкритий конкурс для кандидатів з України, Білорусії, Росії, Молдови, Грузії, Арменії, Азербайджана і Кіргізії на отримання стипендій ім. Лейна Кіркланда в 2013/2014 навчальному році.
Більше інформації можна знайти на сайті kirkland.edu.pl

Воркшоп 2013

Подайте заявку на участь у циклі-2013 Воршопа по обміну досвідом у сфері культурної політики Програми Східного партнерства "Культура".

Регіональне бюро моніторинга і інституціонального розвитку (RMCBU) Програми Східного партнерства "Культура" оголошує конкурс заявок на участь у Воркшопі по обміну досвідом в сфері культурної політики у 2013 році. Воркшоп буде присвячен питанням розробки й оцінки культурної політики й стратегій з метою стимулювання реформ культурної політики. Цільовими групами є культурні оператори й основні зацікавлені учасники Програми з числа представників національних й місцевих органів державної влади, державних й приватних установ культури, а також громадянського суспільства у країнах Східного партнерства. Воркшопи будуть присвячені розвитку лідерських якостей учасників, в число яких увійдуть до сорока представників органів державної влади, творців, менеджерів й професіоналів області культури країн Східного партнерства, а також будуть сприяти створенню міжнародної мережі контактів між працівниками культури в межах Програми Східного партнерства «Культура» і в більш широкому контексті. Поточний цикл 2013 року є одним із двох запланованих на 2013-2014 рр. воркшопів по обміну досвідом у сфері культурної політики, кожен із яких відповідно складається із трьох 3-4 денних модулів. Вся інформація й документи, необхідно для подачі заявки, розміщені на сайті Програми – конкурс заявок.

Кінцевий строк подачі заявок: п'ятниця, 31 січня 2013 року, 17:00 по Східно-європейському часові (Київ).

Набір студентів на навчальну програму Відкритого університету свідомих медіа

Відкритий університет свідомих медіа – це міжнародний освітній проект, мета якого – поширення ідеї свідомих медіа (conscious media) у світі та створення міжкультурних команд свідомих медійників. Організатори університету, медіаосвітня організація Earth Citizens for Conscious Media, оголошує набір студентів на навчальну програму, що триватиме впродовж грудня 2012 року – березня 2013 року.
Джерело

Сучасний університет – проектний підхід до організації роботи згідно до положень європейських кваліфікаційних рамок

Фундація Central European Academy Studies and Certification (CEASC), Польща у співпраці з Університетом Інформатики (WSIiU), Лодзь, Польща та Центром Європейських Фондів (BFE), Лодзь оголошують набір учасників стажування "Сучасний університет – проектний підхід до організації роботи згідно до положень європейських кваліфікаційних рамок".

Завантажити інформаційний лист

Есхатос

5-6 жовтня 2012 року (м. Одеса, Україна) відбудеться III міжнародний науково-освітній семінар «ЕСХАТОС. Філософія історії в контексті ідеї межі»
Завантажити програму семінару

Пошук на сайті: