Статті

Перспективи та проблеми викладання історії української культури

5 листопада о 15:30 жовтня 2013 року в рамках VІ Міжнародного форуму «Простір гуманітарної комунікації» відбудеться Міжвузівський методичний семінар «Перспективи та проблеми викладання історії української культури».

Семінар організовує і проводить: кафедра культурології Інституту філософської науки і освіти Національного педагогічного університету; кафедра етики, естетики й культурології Київського Національного Університету ім. Тараса Шевченка; кафедра культурології Національного Університету «Київо-Могилянська Академія».

 Мета семінару: обговорення методики викладання курсу «Історія української культури» для студентів непрофільних гуманітарних та технічних спеціальностей; взаємообмін досвідом та обговорення чільних проблем; розробка концептуальної схеми предметного принципу викладу матеріалу; визначення розумного балансу «цікавого» та необхідних знань.

 До участі запрошуються фахівці, які займаються підготовкою навчальних програм; педагоги, що викладають предмет «Історія української культури»; а також автори підручників та посібників.
З усіх питань, що стосуються участі у семінарі, можна звертатись за електронною адресою olha.mukha(at)gmail.com чи за телефоном +380978808990 (Муха Ольга).

 Завантажити інформаційний лист.

  • Вконтакте
  • Facebook

Пошук на сайті: