Статті

Українська регіоніка у контексті діалогу культур: теоретичний та прикладний виміри

8-9 листопада 2013 року в рамках VІ Міжнародного форуму «Простір гуманітарної комунікації» відбудеться Всеукраїнська науково-теоретична конференція з міжнародною участю "Українська регіоніка у контексті діалогу культур: теоретичний та прикладний виміри".

 Конференцію організовують і проводять: Інститут культурології Національної академії мистецтв України, Інститут філософської освіти і науки Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, Національний інститут стратегічних досліджень при Президентові України, Українська асоціація культурологів.

Мета конференції: захід організується як комунікативний захід, що дозволить не тільки обмінятися науковими напрацюваннями та досвідом, але й налагодити зв'язки між представниками наукових, освітніх та громадських кіл.

До участі у конференції запрошуються представники зацікавленої громадськості, науковці, фахівці-практики, аналітики, викладачі вищих навчальних закладів, аспіранти, пошукачі.

З усіх питань, що стосуються інтернет-конференції, можна звертатись за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (Русаков Сергій)
Завантажити інформаційний лист.

Програма всеукраїнської науково-теоретичної конференції з міжнародною участю "Українська регіоніка у контексті діалогу культур: теоретичний та прикладний вимір"

  • Вконтакте
  • Facebook

Пошук на сайті: