Статті

Розвиток філософської антропології в Україні (кін. ХХ ст. – поч. ХХІ ст.)

25 жовтня 2013 року в рамках VІ Міжнародного форуму «Простір гуманітарної комунікації» відбудеться круглий стіл на тему: «Розвиток філософської антропології в Україні (кін. ХХ ст. – поч. ХХІ ст.)». В рамках заходу відбудеться презентація та обговорення словника «Філософська антропологія».

 Круглий стіл організовуютьі проводять: кафедра філософської антропологіїІнституту філософської науки і освіти Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, відділ філософської антропології Інституту філософії імені Г.С. Сковороди НАН України.

 Мета заходу: проаналізувати історію, особливості та найбільш важливі тенденції розвитку філософської антропології в Україні за останні десятиліття.

У роботі теоретичного семінару планується участь викладачів та дослідників Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, Інституту філософії імені Г.С. Сковороди НАН України, Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

До участі запрошуються викладачі та дослідники, які займаються проблемами вивчення філософської антропології та суміжних дисциплінами, а також аспіранти, студенти філософських відділень вишів.

З усіх питань, що стосуються проведення теоретичного семінару, можна звертатись за електронною адресою kfa_ifon(at)npu.edu.ua(Антон Дробович).

Завантажити інформаційний лист.

  • Вконтакте
  • Facebook

Пошук на сайті: