Статті

Другий Міжнародний арт-фестиваль «Одна маленька свічка»

svichka24-27 жовтня 2013 року в рамках VI Міжнародного форуму «Простір гуманітарної комунікації» відбудеться Другий Міжнародний арт-фестиваль «Одна маленька свічка» .
Фестиваль організовують і проводять: Спілка письменників України, Українська асоціація письменників соціальної і художньої літератури, Південноруська спілка письменників, Всеукраїнська асоціація культурологів, кафедра культурології Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, творча група «Вікно» (Санкт-Петербург), літературний портал «LITFEST», Всеукраїнський поетичний фестиваль «Вітер поезії», Київська школа бардів Дмитра Долгова, фонд підтримки культурних проектів ЮНЕСКО.
Мета фестивалю: презентувати сучасні проекти в галузях поезії, музики та живопису, що підтримують діалог культур в Україні та за її межами.
У роботі фестивалю планується участь поетів, музикантів, культурологів України і Росії, а також творчих спілок та груп, що репрезентують провідні напрями розвитку сучасної україномовної та російськомовної поезії й авторської пісні, представників візуальних мистецтв.
До участі запрошуються всі, небайдужі до проблем полікультурної ситуації у соціумі та художній практиці нашої держави, пошуку шляхів співробітництва між мистецькими традиціям різних мов, стилів, жанрів, богемних та вікових субкультур, етнокультурних ідентичностей.

Більш детальну інформацію про умови участі у фестивалі та його попередню програму ви можете знайти на ресурсі: http://vk.com/fest_omc
З усіх питань, що стосуються фестивалю, можна звертатись за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або по телефону: +38 067 601 40 16 (арт-куратор Євгенія Більченко).

Завантажити інформаційний лист

Завантажити программу заходу

  • Вконтакте
  • Facebook

Пошук на сайті: