Статті

Актуальні проблеми гуманітарних наук у дослідженнях молодих науковців

22 жовтня – 17 листопада 2013 року в рамках VІ Міжнародного форуму «Простір гуманітарної комунікації» відбудеться ІІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ГУМАНІТАРНИХ НАУК У ДОСЛІДЖЕННЯХ МОЛОДИХ НАУКОВЦІВ»

Інтернет-конференцію організовують і проводять: кафедра культурології, кафедра історії та філософії історії, кафедра психології Інституту філософської науки і освіти, кафедра психології і педагогіки Інституту педагогіки і психології Національного педагогічного університету, кафедра журналістики Інституту філології та масових комунікацій Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», ГО «Академія розвитку психологічної науки і практики».

Мета інтеренет-конференції: інтерактивний обмін результатами теоретичних та прикладних досліджень молодих науковців в галузях історії, філософії, психології та педагогіки.

У роботі інтернет-конференції планується участь представників з України, Росії, Білорусії, Польщі, США.

До участі запрошуються студенти, магістранти, аспіранти та молоді дослідники, які працюють в сфері філософії, історії, психології та педагогіки.

З усіх питань, що стосуються інтернет-конференції, можна звертатись за електронною адресою gazeta@npu.edu.ua (Русаков Сергій)

Завантажити інформаційний лист.

Завантажити програму заходу

materialy-conferencii-ua

  • Вконтакте
  • Facebook

Пошук на сайті: