Християнська теологія в контекстах сучасних культури, філософії, освіти

Постійно діючий семінар «Християнська теологія в контекстах сучасних культури, філософії, освіти».
В рамках постійно діючого семінару заплановані публічні лекції богословів і релігійних філософів, круглі столи, презентації нових видань (книг та журналів).

Простір Володимира Стерлігова: між іконою і авангардом

Запрошуємо всіх зацікавлених на відкриту лекцію-обговорення на тему "Простір Володимира Стерлігова: між іконою і авангардом".
Ця зустріч проходить в рамках цикла "Кава з директором" - ось вже протягом року кафе Інституту релігійних наук в Києві (вул. Якіра, 13) збираються раз на місяць і в неформальній атмосфері спілкуються на різні теми: релігійна журналістика, іконопис, паломництво, протестантизм, апостоли і т.п. На кожну зустріч в якості головного гостя запрошують спеціаліста в тій темі, котра обирається для обговорення. В цей четвер (29.11.2012 р.) о 19:00, в гостях у директора Інституту отця Войцеха Сурувки ОР буде Лідія Лозова - співробітник науково-видавничого об"єднання "Дух і літера" і Центру св. Климента "Спілкування і діалог культур".
Джерело

Богослов'я в освітній системі України: стан та перспективи розвитку

2-3 квітня 2013 року відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Богослов'я в освітній системі України: стан та перспективи розвитку»

Організаторами конференції: Міністерство освіти і науки України, Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова, Громадська рада з питань співпраці з церквами та релігійними організаціями при МОН України

Метою конференції є обговорення актуальних питань інституалізації богослов'я в статських та духовних навчальних закладах та наукових установах.

Місце проведення конференції: Національний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова, вул. Пирогова, 9. Ауд.231.
У конференції беруть учать: ректори, проректори з навчальної роботи богословських ВНЗ Україні, декани богословських факультетів, урядовці, парламентарі та особи, причетні до інституалізації богословського середовища України.

Координатор: Хромець Віталій, доцент кафедри культурології, заступник директора Інституту філософської освіти і науки НПУ імені М.П. Драгоманова.

Контакти:
Tел. (044) 486-94-57, моб.тел. +380506176139.
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Завантажити програму конференції

Завантажити резолюцію конференції

Пошук на сайті: