Статті

Міжнародний колоквіум "Дослідження медіа: імпорт/експорт"

19-20 жовтня 2012 року в рамках V Міжнародного форуму «Простір гуманітарної комунікації» відбудеться Міжнародний колоквіум «Дослідження медіа: імпорт/експорт».

Семінар організовують і проводять: кафедра культурології Інституту філософської науки і освіти Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, Санкт-Петербурзьке відділення Російського інституту культурології.

Мета семінару: теоретичне осмислення статусу та перспектив спектру досліджень медіа як нового напрямку культурних досліджень та специфічної форми затребуваності філософського знання в різних гуманітарних науках.

У роботі семінару планується участь представників Національного педагогічного університету ім. М.П.Драгоманова, Національної академії «Києво-Могилянська Академія», Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, Центру міської історії Центрально-Східної Європи (Львів), Російського державного педагогічного університету ім. О.І. Герцена (СПб), Санкт-Петербурзького державного університету, Державного центру сучасного мистецтва (Калінінград).

До участі запрошуються дослідники, які працюють у галузі філософії і теорії медіа, медіа комунікацій, філософсько-естетичних проблем медіамистецтва, його теорії та історії.

З усіх питань, що стосуються семінару, можна звертатись за електронною адресою ya.prudenko(at)gmail.com або за телефоном +39098 9993760 (Яніна Пруденко) і m.stepanov(at)spbric.org (Михаїл Степанов).

Завантажити інформаційний лист.

  • Вконтакте
  • Facebook

Пошук на сайті: