Статті

Філософія для дітей: стиль мислення, що веде до успішності та успіху

flyer last q8-11 листопада 2012 року в рамках V Міжнародного форуму «Простір гуманітарної комунікації» відбудеться міжнародний тренінг «Філософія для дітей: стиль мислення, що веде до успішності та успіху».

Тренінг організовують і проводять: Інститут філософської освіти і науки НПУ ім. М. Драгоманова, (Україна), Відділення етики Кйонсанського Національного університету (Південна Корея), Корейська Академія Навчання Філософії у школі, Асоціація «Аналіз, Дослідження і Навчання Філософії для дітей» (Бельгія)

Мета тренінгу: познайомити аудиторію вчителів та викладачів зі світовими навчальними методиками спрямованими на рефлексивно-мисленнєвий розвиток учнів та студентів.

Тренінг проводять:
Джінван Парк (Південна Корея), доктор філософії, професор, завідувач відділу етики Кйонсанського національного університету, Віце-президент Міжнародної ради з «Філософії для дітей» (2009-2011 рр.), Президент МО «Філософія для дітей країн Азії та Океанії», Президент Корейської академії навчання філософії в школі, член Міжнародного товариства «Філософська освіта країн Азії та Океанії у розвитку демократії» під егідою ЮНЕСКО та Ізабель Джесперс (м. Брюссель, Бельгія), практикуючий викладач етики в середній школі, тренер та фасилітатор програми «Філософія для дітей», член ради директорів асоціації «Аналіз, дослідження і навчання філософії для дітей» (Бельгія).

До участі запрошуються вчителі, викладачі, дослідники, які працюють в сфері викладання гуманітарних дисциплін.

Вартість участі у тренінгу: 500 грн. Для студентів ІФОН участь безкоштовна.

З усіх питань, що стосуються тренінгу, звертатись до Юлії Кравченко (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , 098 4340717)

Завантажити програму заходу

  • Вконтакте
  • Facebook

Пошук на сайті: