Статті

Всеукраїнський колоквіум «Інтелектуальна спадщина Київської духовної академії (ХІХ – поч. ХХ ст..): від витоків до сьогодення»

18-22 жовтня 2012 року в рамках V Міжнародного форуму «Простір гуманітарної комунікації» відбудеться Всеукраїнський колоквіум «Інтелектуальна спадщина Київської духовної академії (ХІХ – поч. ХХ ст..): від витоків до сьогодення».

Колоквіум організовують і проводять: Київська духовна академія і семінарія, відділ історії української філософії Інституту філософії імені Г.С.Сковороди, Інститут філософської освіти і науки Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова

Мета семінару: згуртувати науковців, що професійно займаються та цікавляться окресленою темою, та обговорити проблемні моменти дослідження інтелектуальної спадщини Київської духовної академії.

До участі запрошуються дослідників, які працюють в сфері філософії, теології, релігієзнавства, історії, науковців, які займаються даною проблематикою, молодих вчених (студентів, аспірантів), викладачів вищих навчальних закладів, які викладають дотичні дисципліни

З усіх питань, що стосуються колоквіуму, можна звертатись за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за телефоном: +38 093 455 38 03 (Волковський Володимир)

Завантажити інформаційний лист.

 

 

  • Вконтакте
  • Facebook

Пошук на сайті: