Статті

Всеукраїнський семінар «Традиції вивчення Біблії: вітчизняний досвід»

18-22 жовтня 2012 року в рамках V Міжнародного форуму «Простір гуманітарної комунікації» відбудеться Всеукраїнський семінар «Традиції вивчення Біблії: вітчизняний досвід».

Семінар організовують і проводять: Українське Біблійне Товариство, кафедра культурології Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, факультет богослов’я та християнського служіння Української євангельської семінарії богослов’я, кафедра біблеїстики Київської духовної академії і семінарії, Інститут релігійних наук св. Томи Аквінського, Науково-видавниче об’єднання «Дух і Літера»

Мета семінару: висвітлити надбання та сучасний стан біблієзнавства в Україні, а також позначити перспективи розвитку вивчення та викладання Біблії в духовних і світських навчальних закладах України.

Під час роботи семінару відбудеться презентація монографії Сергія Івановича Головащенка «Дослідження та викладання Біблії в Київській духовній академії ХІХ – початку ХХ століття».

До участі запрошуються участі запрошуються фахівці в галузі бібілієзнавства, викладачі біблієзнавства, аспіранти, студенти світських і духовних навчальних закладів.

З усіх питань, що стосуються семінару, можна звертатись за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за телефоном: +38 066 844 41 08 (Ірина Каплан).

 

Завантажити інформаційний лист.

  • Вконтакте
  • Facebook

Пошук на сайті: