Статті

Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ГУМАНІТАРНИХ НАУК У ДОСЛІДЖЕННЯХ МОЛОДИХ НАУКОВЦІВ»

Ласкаво просимо на сторінку Міжнародної науково-практичної конференції «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ГУМАНІТАРНИХ НАУК У ДОСЛІДЖЕННЯХ МОЛОДИХ НАУКОВЦІВ» в рамках V Міжнародного форуму «Простір гуманітарної комунікації».
Інтернет-конференцію організовують і проводять: кафедра культурології, кафедра історії та філософії історії, кафедра психології Інституту філософської науки і освіти, кафедра психології і педагогіки Інституту педагогіки і психології Національного педагогічного університету.
Мета інтеренет-конференції: інтерактивний обмін результатами теоретичних та прикладних досліджень молодих науковців в галузях історії, філософії, психології та педагогіки.
У роботі інтернет-конференції планується участь представників Національного педагогічного університету ім. М.П.Драгоманова, Колумбійського університету (США), Чувашського державного педагогічного університету імені І.І. Яковлева (Росія) та ін.
До участі запрошуються студенти, магістранти, аспіранти та молоді дослідники, які працюють в сфері філософії, історії, психології та педагогіки.
УВАГА!
Терміни Інтернет-конференції продовжено до 15 листопада 2012 року. Тобто, протягом цього часу ви можете взяти участь в обговоренні тез учасників, а також стати безпосередньо учасниками наукового заходу. Результатом Інтернет-конференції стане видання збірника тез.

З усіх питань, що стосуються інтернет-конференції, можна звертатись за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (Русаков Сергій)

 

Завантажити інформаційний лист.

cooltext799464344

  • Вконтакте
  • Facebook

Пошук на сайті: