Форум для Лідерів студентського самоврядування

 

19 листопада (субота) 2011р. в Малій залі Інституту Журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка (м.Київ, вул.Мельникова 36/1, ст. Метро "Лук'янівська"),  в форматі одноденного освітньо-консультаційного заходу відбудеться другий Всеукраїнський Форум освітніх можливостей “Step4Education” (S4E).

Запрошуємо до участі у Форумі лідерів студентського самоврядування ВНЗ України, членів громадських організацій, профспілок, активу студентства.

Мета форуму: дати учасникам заходу інформацію та інструменти для реалізації додаткових можливостей в сфері їх ньої діяльності (підчас Форуму кожен учасник детально ознайомиться з системою періодичних тренінгів та винагород для активної молоді, щобудуть проводиться по Україні в 2011 - 2012 роках).  

Завдання форуму: показати достовірну картину про навчання за кордоном, умови вступу, проживання, ознайомити з бакалаврськими, магістерськими, стипендійними програмами, практикою подвійних дипломів та активізувати участь студентів у використанні можливостей академічної мобільності під час навчання в рамках Болонського процесу.

У форумі S4E візьмуть участь представники міжнародних стипендійних програмкращих університетів Польші та дипломатичного корпусу з якими можна поспілкуватися та обговорити актуальні питання.

Увага! Серед учасників будуть розіграні цінні подарунки:

  • Ознайомча 3-денна Поїздка до кращих ВНЗ Польщі.
  • Сертифікат на безкоштовне відвідування місячного Курсу польської мови.
  • Сертифікати з 10% знижкою на будь-які послуги Програми Європейська Освіта.
  • Сертифікати на оформлення міжнародних студентських квитків ISIC
  • та інші цінні подарунки

Реєстрація учасника відбувається після заповнення анкети.
Організаційний внесок - 50 грн (реєстрація в заході, кава-брейки, пакет інформаційних матеріалів, сертифікат учасника). Організатори також мають можливість надіслати імені факси-запрошення для оформлення відрядження за рахунок вищого навчального закладу. У разітакої потреби просимо зазначити необхідну інформацію у реєстраційній формі. 

  РЕЄСТРАЦІЯ В ЗАХОДІ

 

Контактна особа: Капелюшник  Іван 067 863 25 90    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Завантажити програму

  • Вконтакте
  • Facebook

Пошук на сайті: