Форум молодих новаторів

25 листопада 2011 року відбувся Форум молодих новаторів, покликаний віднайти ключові напрямки розвитку науки найближчого десятиліття та визначити ті проекти, які заслуговують на увагу у першу чергу.

 Фінал проекту відбувся у стінах Національного технічного університету України <<КПІ>>. Учасників привітали гості та наставники форуму: ректор НТУУ <<КПІ>> Михайло Згуровський, Голова Комітету Верховної Ради України Максим Луцький, Перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі Вадим Копилов та Перший заступник Голови Державної служби молоді та спорту України Сергій Глущенко.

 Учасники Форуму заслухали більше 15 проектів з різних вищих навчальних закладів та прийняли рішення створити громадську організацію "Спілку молодих новаторів та винахідників України".

 Запрошую Вас до спільної роботи.

 Найближчим часом планується підготовка статутних матеріалів щодо створення громадської організації, типового положення про наукове товариство студентів  і аспірантів у вищому навчальному закладі, база даних НТСА та рад молодих вчених, база даних форум та конференцій.

 Долучайтесь до нашої спільної роботи

З повагою,


Про цю групу:

ГО <<Спілка молодих новаторів та винахідників України>>

  Прийняти це запрошення
  • Вконтакте
  • Facebook

Пошук на сайті: